Huidtherapie
Als klassiek opgeleid huidtherapeute ben ik bekend met de meeste huidaandoeningen. Bij alle vormen van huidonbalans (acne, eczeem, psoriasis, rosacea, hyperkeratosis) is persoonlijk afgestemde huidtherapie mogelijk om afvalstoffen af te voeren en tegelijkertijd vitaliteit en ontspanning te bevorderen. Vraag naar de mogelijkheden. 
Vanaf 45 minuten 55 euro

Heb je dan een vitale huid en wil je deze behouden dan is aanraking door middel van gerichte aandacht, massage en energie geven een weldaad. Tijdens het werk verschilt het per keer wat aandacht behoeft en zo ontstaat er in samenspraak een behandeling op maat.
Vanaf 45 minuten 55 euro

Voedingsintoleranties testen

In de huidige maatschappij komen we allemaal in aanraking met lichaamsvreemde stoffen. Niet iedereen kan dit goed verdragen. Wil jij weten of en zo ja welke voeding bij jou intoleranties veroorzaakt? De hoofdoorzaak van een gezondheidsblokkade wordt uitgezocht. Ik kijk hierbij ook naar het zuur/base evenwicht. Het laatste geeft mij veel informatie over hoe jouw lichaam omgaat met voeding/stoffen van buitenaf. 90 minuten 77 euro, kindertarief 47  euro

Brontest 

De oorzaak van jouw gezondheidsklacht wordt herleid. Alle lichaamssystemen worden doorgenomen. Van endocrien tot botstructuren. Naar aanleiding van de uitslag geef ik een passend schriftelijk advies. Gemiddeld zijn 2 tot 4 brontesten nodig (met een tussenperiode van 6 weken) om het herstel van de gezondheid te evalueren. 90 minuten 77 euro, kindertarief 47 euro

Spiegelsessie

Wie kent geen kleinere of grotere draken die we moeten verslaan. Thema’s die in jouw leven een rol spelen. Weet dat je hier inzicht in kunt krijgen en verlichting. Evalueer je dat wel eens of laat je het leven jou leven bepalen. Tijdens deze test staan we stil en geven we bijzondere aandacht aan levensdoelen, vragen of situaties. Door deze sessies kun je wensen en doelen bekrachtigen. Deze test raad ik aan als de oorzaak van gezondheids klachten voor een belangrijk deel huist in jouw emotioneel lichaam. Elke situatie die een emotie veroorzaakt, slaat jouw lichaam op. Jouw levensinstelling is bepalend voor de verwerking ervan. De echte life-events zoals verhuizen, ziekte, scheiding, een kind krijgen, ontslagen worden kunnen een aanleiding zijn voor het blokkeren van emoties. Deze kun je ont-locken op de volgende wijze: We doen 14 spiertesten, Dit kan met de kleding aan in een ontspannen setting. 60 tot 90 minuten 77 euro

 

Hoe werkt kinesiologie nu? In en om ons lichaam bevinden zich electromagnetische velden, alle cellen en atomen samen vormen samen zo’n zelfde veld. Even een voorbeeld: Stel je eet een sinaasappel maar jouw lijf reageert niet goed op de enzymen.
Door deze  ervaring, trekt het bindweefsel onwillekeurig samen. Bindweefselsamentrekking is meetbaar. Het geeft informatie door zogenaamde neurofeedback aan de hersenen.
Op deze wijze krijg ik informatie over de herkomst van klachten.
Waar ziekte vandaan komt, maar feitelijk heeft alles een ‘veld’ en is alles daarom testbaar op deze manier.

 

Yogagroep
When enough people in 2018 ga ik op de woensdagochtend starten met een nieuwe raja yogagroep. Ben jij die nieuwsgierige zoeker die in een kleine groep yoga en meditatie wil beoefenen. De locatie zal Limmen (centrum Meander) of Akersloot (locatie nog te bepalen) worden. Bij inschrijving van minimaal 6 personen gaan we van start!


Wenken bij de lessen: 10 lessen aaneengesloten. De les duurt 1,5 uur, hierin zit hatha yoga (fysieke yogaoefeningen), pranayama (kosmische ademhaling) en concentratie. De oefeningen worden in een rustig tempo uitgevoerd.
Ik heb lesgegeven op verschillende locaties in Amsterdam, bij bedrijven zoals het Nuon en in Castricum.
Mijn teacher training volgde ik bij: Gosta en Patrick (Svaha yoga Amsterdam), Ajita (Raja yoga Ilpendam), ontving teachings van Dagpo Rinpochee (Kadam Choling instituut Haarlem) en momenteel van Paula Adelaar.
Interessante boeken: Baird Spalding, De Meesters van het Verre Oosten, Life of a yogi, yogananda, de 7 wetten van succes van Deepak Chopra. Een must is natuurlijk: Licht op yoga van B.K.S. Iyengar. 

 

Vergoeding huidtherapie mogelijk via aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw verzekeraar.