Waarmee kan ik je helpen?

Jouw huid is een waardevol onderdeel van jouw identiteit, verzorg hem goed

Reguliere huidbehandeling

fysieke huidtherapie

Ontspanning

laat huid en lichaam tot rust komen

Integrale huidbehandelingen

breng balans in de huid en jezelf 

Ga voor een gave gezonde huid, maak jouw huid weer zuiver

De huid is een fantastisch orgaan met vele belangrijke functies. Helaas ervaren vandaag de dag steeds meer mensen huidproblemen, de oorzaken zijn divers. Je kunt zelf actief verandering in brengen in je situatie.

Waarom een reguliere huidbehandeling?
Kim van de Huidspiegel is bekend met de meeste huidaandoeningen. Als klassiek opgeleid huidtherapeute beschik ik over ruime ervaring (sinds 2000) op huidgebied. Ik weet hoe je haar het beste in een goede conditie krijgt en houdt! Er bestaan goede beproefde huidbehandelingen die gezondheid van de huid kunnen bevorderen. Ik kies in overleg met jou een passende behandeling afhankelijk van jouw doel. Bij alle vormen van huidonbalans (acne, eczeem, psoriasis, rosacea, hyperkeratosis) is persoonlijk afgestemde huidtherapie nodig.

Waarom een integrale huidbehandeling?
Bij elk gezondheidsprobleem zie ik een onbalans in het fysieke, emotionele, mentale of geestelijke deel van onszelf. Welke dat bij jou is/zijn wordt duidelijk tijdens een intakegesprek. In mijn praktijk bied ik jou behandelingen waarmee je dit kunt herstellen.
De huid is niet alleen maar een vel, dit prachtige zintuig is verbonden met het hart door de tastzin. In het hart zit het gevoel.
Kijk onder de huid en kom vanuit daar in je kracht.

Waarom ontspanning?
Één op drie ziektes is stress gerelateerd, dat is bij huidproblemen niet anders. Een op de vier studenten zegt eczemateuze klachten te hebben, dit is regelmatig in het nieuws. Om verder resultaat te behalen kan ontspanning, d.w.z. een massage of een schoonheidsbehandeling je verder op weg helpen. Kom uit je hoofd en laat alles voor wat het is.

Ja, boek mij in voor een behandeling

Online reserveren