Selecteer een pagina

Huidproducten

Juiste huidverzorging is essentieel, zie het als een ondersteunende slagingsfactor bij huidtherapie. Samen op zoek gaan naar een gezonde balans in de aangedane huid. Dat betekent naast de behandeling zelf dat de huid baat heeft bij zachte huidproducten. Ik presenteer je Roselheim.

Waarom Roselheim

Principes uit de natuurgeneeskunde en wetenschap komen samen in de producten van Roselheim. De basisgedachte is het intact laten van de natuurlijke functies van de huid. Het product is eerlijk, niet getest op dieren en van zuiver biologisch oorsprong. Voor juist gebruik mogen alleen speciaal opgeleide huidspecialisten dit product adviseren en verkopen. Je zal Roselheim daarom niet tegen komen in een webshop. Roselheim startte dit indertijd unieke concept in 1935 en de derde generatie zet haar werk met enthousiasme voort. 

 

 

Rosel Heim logo

 

Naast Roselheim werk ik met Meditopics, Coresa en Nouvital. Afhankelijk van de klacht of individuele huidsituatie adviseer ik één of meerdere producten.

Adviesconsult
Tijdens dit consult neem ik uitgebreid de tijd om jouw huid te analyseren en een huidverzorgingsadvies met vooral Roselheim producten op te stellen. Vul je jouw kast echter met hier en daar weer een nieuw product, die je vervolgens laat staan omdat het niet werkt. Kies je liever bewust!

 

 

Ja, boek mij in voor een adviesconsult