Selecteer een pagina

Pro-aging

Verbetert de huid

Het massaal omarmen van cosmetische antiaging gaat voorbij aan waar het werkelijk om gaat: vitaal en gezond ouder worden.
Rimpels verbergen met botox of ze camoufleren wat vind jij daarvan? Steeds meer Nederlandse 40, 50, 60+ vrouwen hoeven er niet eeuwig jong uit te zien. Pro-aging behandelingen en producten verzorgen en versterken enkel de huid. Vraag in een vrijblijvend gesprek naar de mogelijkheden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Afgestemd individueel behandeltraject
Huidconditie terug brengen naar een zo optimale situatie
Preventieve huidzorg om resultaat te behouden
Zelfredzaamheid met betrekking tot eigen huidzorg
Thuisverzorgingsproducten die de huid verzorgen en beschermen
Gezonde voeding en leefstijladvies helpt hierbij. Ik kan jou hierbij begeleiden

 

  • Je start met een intakegesprek
  • Aantal behandelingen afhankelijk van je situatie en het behandelplan

 

  • Intake gesprek: 30 min
  • Kosten intake: €25,-
  • Behandeling: vanaf 30 minuten
  • Kosten behandeling: is afhankelijk van het behandelplan

Dit doet pro-aging voor jou

Pro-aging behandelingen zijn een goede manier om jouw ouder wordende huid op gezonde wijze te onderhouden. Wanneer spreek je over ouder worden? Vanaf 30 jaar neemt de elasticiteit van het weefsel af en de aanmaak van collageen minder. Na het krijgen van kinderen en de hormonale schommelingen rond je veertigste levensjaar en de overgang, gaat dit proces nog verder.

De Huidspiegel bied behandelingen die erop gericht zijn deze elasticiteit en aanmaak van collageen weer te bevorderen. Behandelingen die hiervoor aangeboden worden zijn: chemische peeling, dermapen microneedling en bindweefsel boost massagekuur. Tijdens een intakegesprek maak ik in overleg met jou een pro-aging plan. Om de behandeling optimaal te doen slagen worden passende pro-aging huidproduct(en) geadviseerd.

NB: Nog even kort iets over fillers en botox. Deze middelen verstijven mimische spiertjes in de huid. Laten de gezichtsmimiek en emoties nu met elkaar in verbinding staan. Welke invloed heeft dit nu op elkaar? Zomaar iets wat je jezelf kan afvragen. Misschien is het een idee om organischer te werk gaan.

 

 

Ja, boek mij in voor een intakegesprek