Hoi, ik ben Kim

Ik ben gek met huid. Ik zal je vertellen waarom

Al jaren is mijn werk verbonden met huid, ik heb ook veel mensen en huiden gezien. Gaandeweg kwam ik tot de slotsom dat een grote factor bij huidproblemen mentaal of emotioneel is . Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik dit meeneem in mijn aanpak.

Mijn verhaal

Lang was ik onzeker. Voelde mij sowieso anders dan andere kinderen. Tegenwoordig noemen ze het hoogsensitief (HSP). In mijn puberteit keek ik niet in de spiegel, mijn zelfbeeld was laag. Mijn gedachten waren eigenzinnig, tegelijkertijd voelde het alsof het niet veilig was ze te uiten. Ik kreeg puistjes, overal van top tot teen. Ik zou er liever helemaal niet zijn. Veel negatieve energie heeft me dat opgeleverd.

Innerlijke stem

Wonderlijk genoeg had ik een vuurtje in mij, een innerlijke stem die zei dat ik nooit op moest geven. Ik gaf mijn geld het liefst uit aan therapie of boeken. Ik werd wijzer. Van de puistjes kwam ik af, door mezelf goede voeding te geven en therapieën te volgen die helend waren voor mijn lichaam. Ik had baat bij huidtherapie, sport, massages, ayurveda, accupunctuur en stoppen met het eten van vlees. Yoga en concentratie hielpen stress te verminderden, mijn zelfvertrouwen groeide en mijn blijheid verbeterde. 

Verdieping

Nu ik een paar levensfases verder ben, ben ik nog even eigenzinnig. Op de gebaande paden lopen, ik dacht het niet. Een onaf latende kernkracht en inspiratie vind ik daarom belangrijk. Zeggen tegen mezelf: HET is goed, het IS goed, het is GOED. Kortom achter de huid gaat een compleet andere wereld schuil. Mijn kennis over de huid en inzichten erachter deel ik, tijdens of naast de behandelingen graag met jou. Op schrift, in een cursus of tijdens een training of 1 op 1. Wees welkom in mijn praktijk.

Liefs,

Kim

Weet je genoeg over mij en voelt het goed? Wees welkom in mijn praktijk.

maak een afspraak