Ik ben enorm gedreven om jou te helpen. Ik zal je vertellen waarom. Ik ben een intuïtief mens die behoefte heeft de oorsprong van klachten te willen opzoeken en uitdiepen. In mijn zoektocht heb ik vele middelen en behandelingen voorbij zien komen. Ik vond antwoord in holistische methoden uit oosterse, alsook westerse geneeswijzen. Mijn intentie is om je bij te staan, te helpen om weer in je kracht te komen, vreugde en harmonie in jou op te roepen, vernieuwd perspectief te zien.

Recensies

Via goede verhalen van derden ben ik bij Kim terecht gekomen. In eerste instantie voor mijn huid. Inmiddels is daar al een hele verbetering te zien en ik ga daar zeker nog mee door.

Tijdens een van de behandelingen vertelde Kim mij dat zij ook behandelingen doet op het gebied van toegepaste Kinesiologie. Ik was nieuwsgierig hoe mij dit verder zou kunnen helpen en ben begonnen met een traject. Door middel van spiertesten wordt er gezocht naar onbalans in het lichaam en gekeken naar mogelijkheden om die balans te herstellen.

Ik heb twee jaar geleden de diagnose MS gekregen en mijn leven is nogal veranderd. Ik moet veel dingen aanpassen en veranderen. De behandelingen helpen mij om meer inzicht te krijgen in mijn eigen lichaam en op zoek te gaan naar een juiste balans.

Wat ik fijn vind, is dat Kim heel rustig is en mij de gelegenheid geeft om zelf beslissingen te nemen in wat ik wel / niet wil. Ook is het fijn dat er een link wordt gelegd naar voeding; hoe kan gezonde voeding bijdragen aan goede gezondheid. Het voelt als een compleet plaatje waardoor ik mezelf beter leer kennen en dat voelt heel fijn! Paula

De holistische aanpak van mijn problemen op lichamelijk gebied, zoals vermoeidheid, haar uitval, pijn in gewrichten en ook nog eens veel jeuk in hals en gezicht, sprak mij aan. Eerst de algehele conditie aanpakken door uitgebreid te testen en medicatie voor te schrijven. Toen dat op orde was werden de problemen aangepakt waarvoor ik bij Kim gekomen was, door vooral te zoeken naar de oorzaak. Dit alles gebeurde op een hele deskundige en betrouwbare manier. Ondertussen heb ik geen last meer van mijn lichamelijke ongemakken. Ik weet naar wie ik toe ga als er zich weer problemen voor doen. Patty Balm