Selecteer een pagina

Hoi, ik ben Kim. De drijvende kracht achter de huidspiegel.

Ik ben enorm gedreven om jou te helpen. Ik zal je vertellen waarom

Sinds 2000 als schoonheidsspecialist en sinds 2004 als huidtherapeut heb ik vele gezien en behandeld met huidklachten. Al snel kwam ik erachter dat veelal de oorzaak dieper ligt dan ik op de opleiding had geleerd. Een zoektocht naar de oplossing was geboren, niet alleen vanuit mijn werk, maar ook op persoonlijk vlak.

Mijn verhaal
Lang was ik onzeker. Voelde mij sowieso anders dan andere kinderen. Tegenwoordig noemen ze het hoogsensitiviteit. In mijn puberteit keek ik niet in de spiegel, mijn zelfbeeld was laag. Mijn gedachten waren eigenzinnig, tegelijkertijd voelde het alsof het niet veilig was ze te uiten. Ik kreeg puistjes, overal van top tot teen. Ik zou er liever helemaal niet zijn. Veel negatieve energie heeft me dat opgeleverd.

Innerlijke stem
Wonderlijk genoeg had ik een vuurtje in mij, een innerlijke stem die zei dat ik nooit op moest geven. Ook al hielpen mijn ouders mij niet of moest ik werken om geld te hebben voor therapie of boeken. Ik deed het en volgde dat gevoel. Van de puistjes kwam ik af, door mezelf goede voeding te geven en therapieën te volgen die helend waren voor mijn lichaam. Ik had baat bij huidtherapie, massages, ayurveda, accupunctuur, regressietherapie en stoppen met het eten van vlees. Yoga en concentratie hielp mij stress te verminderden, mijn zelfvertrouwen groeide en mijn blijheid verbeterde. Mijn bewustzijn opende zich door ook het lezen van boeken. De roep van mijn hart om aandacht te geven aan persoonlijke ontwikkeling groeide alleen maar. Een positieve stroom trok door mijn leven.

Verdieping
Nu ik een paar levensfases verder ben, ben ik nog even eigenzinnig en koppig. Op de gebaande paden lopen is niets voor mij. Het was en is elke dag leren en blijven beoefenen. Een onaf latende kernkracht en inspiratie vind ik daarom belangrijk. Blijven investeren in zelfontplooiing, het ervaren van meer AHA belevenissen in het dagelijks leven, waardoor kwartjes eerder vallen. Zeggen tegen mezelf: HET is goed, het IS goed, het is GOED. Kortom achter de huid gaat een compleet andere wereld schuil. Mijn kennis over de huid en inzichten erachter deel ik graag met jou. Op schrift, in een cursus, tijdens een training of 1 op 1. Wees welkom in mijn praktijk.

Liefs,

Kim

Weet je genoeg en voelt het goed? Wees welkom in mijn praktijk.

maak een afspraak