Selecteer een pagina

Ontspanningsmassage

Voel jouw lichaam ontspannen met deze lichaamsmassage waarbij STILTE een belangrijk gegeven is, veel lange strijkingen en aanraken van accupressuurpunten, magnetiseren en energetiseren van energiecentra, weghalen en afvoeren van spanningen en harmoniseren van pijnlijke plekken. De eerste keer is een kennismaking, geef jezelf de tijd om in de massage te komen en je over te geven aan wat er is.

Dit doet een ontspanningsmassage voor jou

Ben je snel gestrest, is ontspannen een uitdaging en loop je geregeld achter de dagelijkse feiten aan? De ontspanningsmassage(s) kan dit patroon doorbreken. In een diepe ontspanning komen betekent dat je voorbij het gedoe van gedachtes en gevoelens komt. Nieuwsgierig of je dit punt kan laten ontstaan? De zachte massage, de warme olie, een diepe klank en de massage in stilte helpen je hierbij. Een gevoel van welbehagen en hernieuwde energie is wat je dan ervaart. Na afloop is er een glaasje water of een kopje thee voor jou.

Ja, boek mij in voor een massage

Het Covid-19 (Corona) virus houdt iedereen bezig.
Mij uiteraard ook. Vanaf 11 mei ben ik weer open gegaan. Om in je weer van dienst te kunnen zijn maak ik alleen afspraken met je als je met vrij grote zekerheid kan zeggen dat je gezond bent.

Je kan er van op aan dat ik de volgende voorzorgsmaatregelen tref:
● Ik heb geen ziekteverschijnselen.
● Ik geef geen hand bij binnenkomst.
● Na je bezoek reinig en desinfecteer ik alle contact oppervlakken waar je bent geweest.
● Ik ventileer de behandelkamer.
● Ik plan meer tijd rondom de afspraken om voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Blijf gezond!

Online reserveren