Selecteer een pagina

Schoonheid

En dan nu even geen buitengeluiden. Het mag stil worden. In jouw lichaam komen op de diepe toon van een klankschaal. Laat me jou meenemen op een reis van warme handen die masseren. Zachte geuren omringen en energie die stroomt. Een korte vakantie voor jezelf. Ik ben er trots op te werken met de heerlijk biologisch vervaardigde producten van Roselheim.

+ € 9,00 (verven wenkbrauwen of wimpers)

+ € 9,00 (harsen los bovenlip of kin)

Dit doet een schoonheidsbehandeling voor jou

Één op drie aandoeningen is stress gerelateerd, dat is bij huidproblemen niet anders. Loskomen daarvan lukt onder andere door ontspanning van de huid. Een schoonheidsbehandeling neemt je mee in een rustige flow van ontspannende massage, zachte strijkingen. Ervaar de weldadige warmte van de behandelbank en laat de huid ademen en genieten met warme kruidenkompressen. Ik maak hierbij onder andere gebruik van accupressuurpunten, klank, geur en kleur.  Bij juist gebruik heeft dit een relaxerende werking op huid, bindweefsel en onderliggende spieren. Het sympathisch zenuwstelsel wordt aangeraakt, geluksstofjes aangemaakt. Meestal sta je áan’ maar nu mag je even úit’. Als je eens in de zes weken een schoonheidsbehandeling mag ervaren, krijgt jouw lichaam en geest daar een enorme oppepper van. Zelfwaardering door gerichte aandacht! Wat een mooi recept.

Ja, boek mij in voor een behandeling

Het Covid-19 (Corona) virus houdt iedereen bezig.
Mij uiteraard ook. Vanaf 11 mei ben ik weer open gegaan. Om in je weer van dienst te kunnen zijn maak ik alleen afspraken met je als je met vrij grote zekerheid kan zeggen dat je gezond bent.

Je kan er van op aan dat ik de volgende voorzorgsmaatregelen tref:
● Ik heb geen ziekteverschijnselen.
● Ik geef geen hand bij binnenkomst.
● Na je bezoek reinig en desinfecteer ik alle contact oppervlakken waar je bent geweest.
● Ik ventileer de behandelkamer.
● Ik plan meer tijd rondom de afspraken om voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Blijf gezond!

Online reserveren