Selecteer een pagina

Waarmee kan ik je helpen?

Ontspanning

Ga voor een gave gezonde huid, maak jouw huid weer zuiver

De huid is een fantastisch orgaan met vele belangrijke functies. Helaas ervaren vandaag de dag steeds meer mensen huidproblemen, de oorzaken zijn divers. Je kunt zelf actief verandering in brengen in je situatie. Er bestaan goede beproefde huidbehandelingen die gezondheid van de huid kunnen bevorderen.

Waarom ontspanning?

Één op drie ziektes is stress gerelateerd, dat is bij huidproblemen niet anders. Een op de vier studenten zegt eczemateuze klachten te hebben, dit is regelmatig in het nieuws. Om verder resultaat te behalen kan ontspanning, d.w.z. een massage of een schoonheidsbehandeling je verder op weg helpen. Kom uit je hoofd en laat alles voor wat het is.

Kim van de Huidspiegel is bekend met de meeste huidaandoeningen. Bij alle vormen van huidonbalans (acne, eczeem, psoriasis, rosacea, hyperkeratosis) is persoonlijk afgestemde huidtherapie nodig om afvalstoffen af te voeren, tegelijkertijd ontspanning te bevorderen en bewustzijn te creëren over je situatie. Als klassiek opgeleid huidtherapeute (sinds 2004) beschik ik over ruime ervaring op huidgebied. Ik weet hoe je haar het beste in een goede conditie krijgt en houdt!

 

Ja, boek mij in voor een behandeling