Selecteer een pagina

Camouflagetherapie

Zorg voor jezelf

Professionele camouflage van ongewenste vlekken. Bijvoorbeeld een zwangerschapsmasker, pigmentophoping op of wijnvlekken. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Wat kan ik voor jou betekenen?
 Samen gaan we de meest geschikte camouflagekleur bepalen en de juiste camouflage productkeuze. Waar voel jij je het meest prettig bij, wel of niet afpoederen, glanzend of matte camouflage? Dit is aan jou.
Het aanbrengen van de camouflageproducten zal tijdens de behandeling aangeleerd worden, nadien is het raadzaam om thuis de kleur ook door jouw huisgenoten te laten beoordelen en bij daglicht.

 

  • Je start met een intakegesprek
  • Gemiddeld aantal sessies één keer

 

  • Intake gesprek: 30 min
  • Kosten intake: Indien direct na afloop een behandeling €0,-, €19,95 indien het hierbij blijft
  • Behandeling: 30 min.
  • Kosten behandeling: € 46,50
  • Kosten van camouflageproducten zijn exclusief.

De meeste verzekeraars vergoeden camouflage therapie in het basis pakket. Wil je weten in welke mate? Voor meer informatie klik hier. De Huidspiegel is geregistreerd Huidtherapeut in het kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Anbos.

Dit doet camouflagetherapie voor jou

Als een litteken of ontsierende vlek in het gezicht springt, kan dit storend zijn voor jezelf. Het is fijn als je er niet steeds aan herinnerd wordt in de spiegel of van door reacties van mensen. Camouflage vervaagt, vereffent het huidbeeld en huidstructuur gedurende de tijd dat je deze draagt. De oneffenheid valt niet meer zo op. Als je eenmaal zelf kunt camoufleren neem je het gemakkelijk mee in jouw dagelijkse routine. Soms is het alleen voor een avond uit zodat je jouw benen of blote armen toch eens in die mooie jurk kunt laten zien.

Ja, boek mij in voor een intakegesprek

Het Covid-19 (Corona) virus houdt iedereen bezig.
Mij uiteraard ook. Vanaf 11 mei ben ik weer open gegaan. Om in je weer van dienst te kunnen zijn maak ik alleen afspraken met je als je met vrij grote zekerheid kan zeggen dat je gezond bent.

Je kan er van op aan dat ik de volgende voorzorgsmaatregelen tref:
● Ik heb geen ziekteverschijnselen.
● Ik geef geen hand bij binnenkomst.
● Na je bezoek reinig en desinfecteer ik alle contact oppervlakken waar je bent geweest.
● Ik ventileer de behandelkamer.
● Ik plan meer tijd rondom de afspraken om voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Blijf gezond!

Online reserveren